Lästs av ;)

söndag 9 november 2008

Elefant ridning

Hej i dag har vi varit pa elephant treacking... Forat badade vi med dem en kille satt pa och sa
- Scrubba
Vi skrubba som f.n med en borste pa dens hals da sa killen pa natt annat och elefanten den total duchade oss med snabeln. Sen bar det i vag genom jungelterrang och jag vill lova att dessa kollosala djur ar sa smidiga. Vi fotade en jatte spindel den var ganska labbig ma jag saga. Nar vi kom tillbaka till campen sa fick vi nyskordade kokosnotter med sugror och en sked att gropa ur dess innehall. Smaka sadar, men kul var det.
Vadret hittills har mest vart mulet men det ar skont for nar solen tittar fram ar det sa hett sa vi maste bada.
Min mage borjar kurka och har fatt solexem pa benen, ska leta ett apotek sa brannandet i magen gar over, ska inte klaga for det for allt annat ar sa underbart har.
Har precis atit middag och idag blev det inte ris utan Buffalo Bill Steakhous kunnde ha atit sa mycket som helst men ar matt efter kokosnoten pa lunchen. Saknar er barn men vi syns snart tiden gar fort nu.
Kramar fran oss

2 kommentarer:

Ingela sa...

Oh, va härligt ni verkar ha det. Synd om lilla magen bara. Fråga efter antacida eller omeprazol på apoteket. Tänk att ni ridit på elefanter. Vet inte om jag skulle ha vågat. Kul att du skriver på bloggen så vi får veta hur ni har det. Saknar dig med, Kram/ Ingela.

Anonym sa...

Hej på ER!!! Kul att ni skriver på bloggen så att vi får veta hur ni har det! Visst är det häftigt att elefanterna vet exakt var dom ska sätta sina stora "labbar" som fötter. Helt otroligt smidiga! Hoppas att din mage blir bättre.. Är maten för stark månne? Njut nu dom sista dagarna, hoppas att solen tittar fram lite mer på er. Tusen kramar Krilledill