Lästs av ;)

torsdag 13 november 2008

Nedrakning=)=(

Tank er detta:
Sitter pa en strand, pa bordet en brinnande oljelampa, doften av harlig grillad mat, ljudet fran havets vagor som svallar mot den breda stranden. Palmerna vajar i den ljumma kvallsbrisen dar fullmanens ljus ar det enda som lyser upp. Tittar mot horrisonten med ett varsit glas av rott vin. Det ar verklighet och vi ar mitt i den, men det borjar lida mot sitt slut och skont ar det pa ett vis, BARNEN! men annars gar det ingen nod pa oss.
Har idag haft en harlig dag med en underbar snorkling, kanns verkligen som att simma mitt i ett fullproppat akvarium. Sa underbart med koraller a fargglada fiskar. Solen stralar och steker nu, har haft tva dagar med klarbla himmel och da ar det hett, a de verkar som det ska halla i sig. Min mage har inte vart rolig, men har atit i dag med god aptit, annars har den vart som bortblast. Nu har vi lamnat varan tvatt till tvatteriet sa allt ar rent nar vi ska hem. SKOONT! Nae, inte tid med detta nu ska ta nan drink nu nar magen ar med. Forresten maste beratta om igar, det var FULL MOON PARTY har da var det pyntat och fest har med uppkladda thailandare pa stranden. Alla tande fina blomster arrangemang och skickade dem ut i havet, brinnande ljus overallt, Eldshower ut over det vanliga Fyrverkerier till langt in pa natten.
KRAMAR I MASSOR FRAN OSS

1 kommentar:

Ingela sa...

ÅHHHHH, va underbart ni verkar ha det. Skönt att du är bättre i kistan. Verkligen inte kul att behöva tänka på den när man semestrar som bäst. Vi längtas efter er här hemma. Känns så konstigt att ni är på andra sidan jordklotet och befinner er i stekande sol och bara har det bra. Men det är ni värda. Jag har oxå nedräkning, hoppas resan hem går lika bra som nerresan. Kram